FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor
FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000 KR // FRAMKALLA BILDER

Lifestyle Photography

Lifestyle Photography
28 oktober, 2009 Marcus Hortlund

Bilder har vi haft i våra liv länge nu. Bilder kommer vi ha i våra liv för en oöverskådlig framtid. Det finns inget som förevigar ett ögonblick, ett möte, en händelse eller en situation lika bra som en bild. Det knepiga är att faktiskt föreviga ögonblicket, mötet, händelsen eller situationen.

“Lifestyle Photography” handlar om att fånga människan i sin vardag, i sin naturliga miljö, i sitt esse – mitt i livet helt enkelt. Det handlar till 100% om dig, dina intressen, din partner, dina barn, din familj – ditt liv. “Lifestyle Photography” är ditt liv fångat på bild. Bilder fotograferade med “Lifestyle Photography” i åtanke är oftast ljusa, luftiga och innehåller ett naturligt ljus. Andra karaktäristiska drag är att bilderna innehåller mycket detaljer, spännande vinklar och kompositioner som går lite utanför vad som anses vara fotografiskt korrekt. Men så är inte alltid livet perfekt heller.

Vi på KMH Fotografi älskar att fotografera människor. Vi skulle gärna fotografera dig, dina intressen, din partner, dina barn, din familj – helt enkelt fånga dig och ditt liv på bild. Det finns inga regler för hur det ska gå till – inget rätt och fel. För oss är det viktigt att få veta så mycket som möjligt om dig, dina intressen och hur du vill att dina bilder ska spegla dig. Vårt mål med varje bild är att den ska skrika du, det ska vara en spegelbild av dig och ditt liv. Därför är det sällan vi använder oss av samma miljöer för fotografering – alla är vi ju olika. Dina bilder ska vara unika, precis som du är.

Inför fotograferingen får du gärna ta med dig flera olika ombyten. Kläder som speglar dig och din personlighet. Inte sällan är vi personifierade via vilka saker vi äger. Älskar du din Ipod, din skosamling eller din röda bil? Ta med allt! Känner du till en eller flera miljöer som du tycker speglar dig och din personlighet? Låt oss åka dit och fotografera dig.

Tillsammans tar vi reda på vem du är, vad du gillar och skapar bildminnen du kommer vara stolt över att visa upp.

En fotosession med “Lifestyle Photography” varar ungefär två timmar. Oftast fotograferar vi på två eller fler platser beroende på hur långt det är mellan. Ta gärna med så mycket kläder och prylar du orkar bära – men välj gärna ut ett par favoriter innan fotograferingen.

Vill du att vi fångar ditt liv på bild? Kontakta oss på KMH Fotografi redan idag och låt oss prata om dig!

Telefon 0911-40 00 01, Mobil 0730-381 681, E-post marcus.hortlund@kmhfoto.se

Vi ser fram emot att få vara kreativa tillsammans med dig.

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Boka tid för fotografering!

BOKA TID