FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor
FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000 KR // FRAMKALLA BILDER

Framkallning & Förstoringar

Vi kan hjälpa dig med att framkalla dina bilder på fotopapper och dessutom kan vi självklart göra förstoringar av dina bilder.

Du kan framkalla och skriva ut alla digitala bilder som du har i kameran, på minneskortet, i telefonen, i surfplattan, på USB-minne, på CD-skiva osv. Vi hjälper dig hela vägen från digital fil till bild på papper oavsett vilket media dina bildfiler finns på. Vi kan till och med skriva ut bilder från Instagram, Facebook, Flickr eller andra sociala medier. Om du har en favoritbild kan vi göra en förstoring av den.

Filmframkallning & Analog Framkallning

Du som uppskattar den analoga tekniken och dess charm kan framkalla dina analoga filmrullar hos oss. Vi kan såklart framkalla den vanliga 135 mm filmen men även APS-film och andra mindre vanliga format. Vi kan framkalla både färgfilm och svartvit film. Från 135 mm film kan du välja att enbart framkalla negativen. Vi säljer även vanlig 135 mm färgfilm. Dina bilder kan du få på fotopapper i enkla eller dubbla kopior, på CD, på USB eller levererade digitalt via någon av alla molntjänster som finns – t ex. Dropbox bara för att nämna någon. Välkommen till KMH Fotografi när du vill framkalla din film.

Analog Framkallning

135 mm film (pris vid enkla kopior, pris vid dubbla kopior)

APS-film (pris vid enkla kopior, pris vid dubbla kopior)

120 mm film

Leveranstillval (pris vid enkla kopior, pris vid dubbla kopior)

Utskrifter & Förstoringar (från dina egna bilder)

Fyrkantiga format

Rektangulära format

Övriga format

Rabattstege: 1-10 st: 5 kr/st, >11 st: 3,5 kr/st, >50 st: 3,25 kr/st, >100 st: 3 kr/st, >200 st: 2,75 kr/st

Storlekar upp till 20×30 cm får du med dig direkt. Storlekar från 24×30 cm och större levereras inom 30 min.

Studio Prints (bilder från våra fotograferingar)

Rektangulära format

Övriga format

Bildmoduler

Vi erbjuder ett antal olika bildmoduler med samma bild i olika storlekar. Bildmoduler levereras som hela ark i storlek 20×30 cm som du själv klipper isär.

Utrustning

För att kunna leverera högsta kvalité håller vi oss alltid uppdaterade med den senaste tekniken inom skrivare, storformatsskrivare och småbildsskrivare. Vi använder oss av välkända varumärken som Brother, Canon, DNP och Epson. För de flesta printar framför allt i större format använder vi oss av en Epson SureColor SC-P8000STD som levererar printar av absolut högsta tänkbara kvalité.

Sök lediga tider och boka direkt

Laddar…

Boka tid för fotografering!

BOKA TID
25% rabatt på hela sortimentet från Printsworks med kod PW25 till den 30/9
This is default text for notification bar