FRAMKALLA BILDER | Köpvillkor

Returförfrågan

Returavgifter

När du vill göra en retur av ett köp tillkommer avgifter enligt våra köpvillkor som du accepterade när du gjorde köpet. I listan nedan kan du se vilken kostnad för returfrakt som debiteras beroende på vilket fraktsätt din order skickades med (se din orderbekräftelse). Om du själv bekostar returfrakten är det endast kostnad för frakten från oss till dig som dras av från summan att återbetala.

OBS! Om du väljer att själv bekosta returfrakten måste du skicka returen med ett fraktsätt där utkörning till företagsadress ingår. Fråga personalen hos ditt ombud om du är osäker. Returer som skickas till ombud kommer inte lösas ut eller accepteras.

Nedan redovisas de kostnader som kommer att dras av från summan att få tillbaka för respektive fraktsätt. Utöver kostnaden nedan dras även kostnaden för originalfrakten av från summan att få tillbaka. Du kan se den summan på din orderbekräftelse. Där står det också vilket fraktsätt som gäller för din order. Skickades din order med fri frakt kommer den summa som dras av att vara densamma som summan för det aktuella fraktsättet enligt listan nedan. Dvs. listkostnaden nedan x2.

  • PostNord Brev: 79 kr
  • PostNord MyPack Home Small: 99 kr
  • DB Schenker Ombud: 99 kr
  • DB Schenker Ombud skrymmande: 129 kr

Använda formuläret nedan ENDAST om du inte kan göra en retur via länken ovan

  Namn *

  E-post *

  Ordernummer *

  Produktnamn *

  Returanledning *

  Returfrakt *

  Ångerrätt 14 dagar *

  Villkor *

  SPACE

  Boka tid för fotografering!

  BOKA TID