FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor
FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000 KR // FRAMKALLA BILDER

15 juni flyttar vi till Storgatan 56C, Piteå

Allt blir som vanligt men bättre och större!

Äntligen! Vi flyttar till större lokaler! Häng med! Nyöppningserbjudande hela juni med 10% på allt i butiken!

Precis som vanligt men större och bättre

Som vi har väntat. Den 15 juni är det invigning av våra nyrenoverade och större lokaler på Storgatan 56C mitt i hjärtat av Piteå. Läget kan inte bli bättre. Storgatan 56C (f.d. Gamestop) ligger mitt emot Espresso House samt mellan frisören Saxarna och fd. väskbutiken Umbrella. Du hittar, vi lovar. Här kommer vi att erbjuda dig alla produkter och tjänster som du redan är van vid samt massor med nyheter. Välkommen att hänga med oss på en spännande resa.

I och med flytten till Storgatan 56C kommer vi kunna erbjuda dig:

  • Dubbelt så stor butiksyta.
  • Ännu större och bredare sortiment av ramar, fotoprodukter, fototillbehör, posters m.m.
  • Dubbelt så stor fotostudio.
  • Centralt A-läge med närhet till torg och gallerior.
  • Större kapacitet för t ex. id-foto.
  • … och mycket mer. Välkommen in till oss den 15 juni 2020.

PRESSRELEASE

KMH Fotografi sticker ut i den tråkiga utvecklingen av cityhandeln i Piteå. Företaget expanderar och flytten sker i princip över en natt sett utifrån kundens perspektiv. Den 15 juni öppnar man upp i den nya lokalen på Storgatan 56 (mitt emot Espresso House).
”Vi ser en fortsatt stark orderingång trots Covid-19”, säger Marcus Hortlund, ägare. ”Faktum är att vi totalt sett inte minskat speciellt mycket med tanke på alla våra digitala säljkanaler. Den lokala försäljningen över disk har delvis flyttat över till webbutiken och vår app för framkallning. Piteborna har alltid varit duktiga på att kombinera digital handel med lokal upphämtning. Det ser vi nu inte minst när det ska beställas studentskyltar där kunden själv designar på hemsidan och sedan hämtar lokalt eller väljer att få den hemlevererad utan kostnad”.
KMH Fotografi har alltid gått lite mot strömmen. Att sälja sina produkter och tjänster via nätet var man tidig med. Något som har gjort att man idag levererar till kunder i hela landet. Att expandera mitt i Covid-19 hysterin faller sig nästan helt normalt. ”Det är i tunga tider man verkligen kan springa ifrån konkurrensen bara man har medlen för det”, säger Marcus. ”Piteborna har verkligen stöttat oss genom åren men vi har också varit duktiga på att marknadsföra oss”, fortsätter Marcus. Företaget startades 1998 och har sedan dess haft verksamhet i både Luleå och Stockholm för att sedan flytta tillbaka till Piteå. “Jag och mina tre anställda har haft några riktigt bra år i vår nuvarande lokal. Men nu är det dags att växla upp och erbjuda kunderna en ännu bättre upplevelse”, säger en nöjd Marcus.
Flytten till Storgatan 56 innebär ungefär dubbelt så mycket yta som företaget har idag. ”Det är så härligt att kunna gå emot strömmen i den rätt så tråkiga utveckling cityhandeln i Piteå befinner sig i”, fortsätter Marcus. ”Vår bransch går inte att digitalisera helt. Vi behöver fortfarande träffa våra kunder när de ska fotografera sig. Därför ser vi ett fortsatt behov av en fysisk lokal/studio mitt i hjärtat av Piteå. Vi brinner verkligen för kundservice. Det är en sak att hjälpa en kund i webbutiken. Men att ge kundservice i världsklass över disk är fortfarande bland det bästa som finns”, avslutar Marcus.

Kontakt
Marcus Hortlund, ägare
0911-40 00 01
0730-381 681

Pressklipp
2020-05-10 Piteå-Tidningen

Sök lediga tider och boka direkt

Laddar…

Boka tid för fotografering!

BOKA TID