FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor
FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000 KR // FRAMKALLA BILDER

Bröllopskoordination

Vi hjälper dig med fest och bröllop i norr- och västerbotten

KMH Fotografi är medlem i ett nätverk där du kan få hjälp med bröllopskoordination. Inom nätverket samarbetar ett flertal företag och erbjuder rabatter på catering, blommor, styling, inbjudningar, festlokal m.m.

Du får rabatt från resp. leverantör om du bokar via oss.

Vad kan vi hjälpa er med?

  • Fotograf
  • Mat & Catering
  • Monogram & Grafisk Design
  • Blommor & Dekorationer & Presenter
  • Styling & Makeup
  • Möhippa/svensexa
  • Bröllopsresa
  • Kyrka, Festlokal & Vigselplats
  • Transport
  • Sång, musik, ljud och ljus

Kontakt

Skicka ett mail till info@kmhfoto.se eller ring oss på 0730-381 681 eller 0911-40 00 01 för att få veta mer.

Koordinering & Konsultation

Vi hjälper er att planera den stora dagen så den blir så bra som ni önskar. Vi har hjälpt många bröllopspar med mat, fotograf, lokal, styling, kläder, blommor, presenter m.m. Vi erbjuder allt från enskild planering om så önskas, men väljer ni att använda några av våra leverantörer genom oss kan vi erbjuda rabatt.

Fotograf

Något som alltid finns kvar efter den stora dagen är fotografier. Vårt råd till er är att anlita en professionell bröllopsfotograf som kan anpassa fotograferingen efter era önskemål. Vårt tips är att välja ett paket där det ingår bilder från förberedelser, porträtt, vigsel och fest ingår.

www.kmhfoto.se

Mat & Catering

Vägen till ett lyckat bröllop går genom magen! Vi erbjuder buffé eller tallriksservering med eller utan personal. Du kan även hyra porslin och glas ifrån oss. Har ni särskilda önskemål och annorlunda idéer så kan vi med största sannolikhet ordna även det!

Monogram & Grafisk Design

Vår designer hjälper er att hålla en röd tråd genom hela bröllopet. Tänk att dekorera era inbjudningar, tackkort m.m. med ert alldeles egna monogram? Ni kan även få hjälp att designa ett utseende på allt tryckt material till bröllopet eller festen.

Blommor & Dekorationer & Presenter

Blommor i hår, som dekoration eller brudbukett. Vår leverantör är mästerliga på att hitta fantastiska kombinationer och forma vackra kreationer. Beroende på säsong anpassar och designar de fantastiska brudbuketter, corsage, bordsdekorationer och kanske en stor vacker blomsterbåge att vigas vid eller ha som bakgrund vid middagen?

Styling & Makeup

Välj om ni vill att vi kommer ut till er på bröllopsdagen och gör er vackrare än någonsin eller om ni vill komma iväg en stund och komma till oss. Vi erbjuder olika paketlösningar där allt från smink till stöd och styling ingår fram till brudskålen. Tänk vad skönt att slippa åka runt på olika ställen för påklädning, sminkning och håruppsättning. Vi hjälper till med naglar, sminkning, håruppsättning, brudgumsstyling och styling av tärnor.

Bröllopsresa

Dags för mysig bröllopsresa efter bröllopet? Vi samarbetar med Resia som har stor erfarenhet av att planera romantiska och mysiga bröllopsresor.

Kyrka, Festlokal & Vigselplats

Vilken kyrka ska man välja? Vilka lokaler passar till stora och små fester? Sommar eller vinterbröllop? Vart blir finast att fotografera sig? Vi vet och har alla alternativ. Vi samarbetar med många uthyrare av lokaler.

Transport

Häst och vagn, en fräsig bil eller bussar till hela sällskapet? Vi vet vad som fungerar och har rätt kontakter till olika uthyrare av fordon.

Musik, Ljud & Ljus

Sång i kyrkan eller partybandet till festen? I vårt stall finns allt från klassiska sångare/sångerskor till mingelband, partyband och dansband. Vi har även kontakt med ljus- och ljudleverantörer om det är så att ni bara behöver bakgrundsmusik.

Boka tid för fotografering!

BOKA TID