FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor
FRAKTFRITT VID KÖP ÖVER 1000 KR // FRAMKALLA BILDER

Be a local hero

Ge oss ditt stöd - Köp din studentskylt lokalt

Be a local hero! Handla din studentskylt lokalt. Nyhet! Köp din studentskylt digitalt idag, lägg till 100 kr senare i vår/sommar om du vill ha den tryckt.

Självklart ser vi helst att du köper den tryckt och klar direkt – Men valet är ditt!

Det är ovissa tider vi lever i just nu. Många evenemang ställs in vilket påverkar lokala företag runt omkring dig. Vill du ha lokala butiker imorgon? Handla i dem idag! Lokala företag behöver ditt stöd nu mer än någonsin. Tyvärr är det nog en realitet att det klassiska studentutspringet på landets skolor ställs in. Vi erbjuder därför i år en ny unik möjlighet att dels stödja de lokala företagandet, men samtidigt gardera dig inför framtiden utan att det kostar dig mer än nödvändigt.

I år har du därför möjlighet att köpa din studentskylt som en digital högupplöst bildfil för ett rabatterat pris. Så att du i alla fall har en studentskylt. Om landets gymnasieskolor kan köra studenten som vanligt vilket vi inte vet förrän senare i vår – Då kan du lägga till 100 kr och få din studentskylt tryckt och monterad på skiva med pinne, regnskydd, ballonger och band.

Använd produkten till höger för att beställa en tryckt version av en studentskylt som du redan beställt som digital version från oss.

 • 100.00 kr

  Studentskylt & Studentplakat 50×70 cm – Från tidigare digital order

  ,
  OBS! Denna produkt ska du endast köpa om du redan beställt en studentskylt av oss men vid beställningen valde att köpa den som endast digital bildfil. Har du inte gjort en sådan beställning hittar du istället alla våra studentskyltar på länken nedan. Här kan du se årets alla studentskyltsmallar från KMH Fotografi i Piteå Äntligen dags för studenten! Alla föräldrar och andra supporters behöver en rejäl studentskylt så att den glada studenten hittar er. Vår studentskylt är gjord i kraftig vit kartong 50x70 cm och inkluderar pinne att hålla i, regnskydd, gul/blå ballong samt blågult band. En komplett studentskylt med andra ord. Skyltens framsida trycks på fotopapper av mycket hög kvalité. - Trycks på kraftig vit kartong - Storlek på skylten är 50x70 cm (din bild blir 30x40 cm) - Rejäl pinne att hålla i - Regnskydd ingår - 1 st gul och 1 st blå ballong ingår - 1 meter blågult band ingår
  100.00 kr
  100.00 kr

Boka tid för fotografering!

BOKA TID