FRAMKALLA BILDER | Köpvillkor

Be a local hero

Ge oss ditt stöd - Köp din studentskylt lokalt

Be a local hero! Handla din studentskylt lokalt. Nyhet! Köp din studentskylt digitalt idag, lägg till 100 kr senare i vår/sommar om du vill ha den tryckt.

Självklart ser vi helst att du köper den tryckt och klar direkt – Men valet är ditt!

Det är ovissa tider vi lever i just nu. Många evenemang ställs in vilket påverkar lokala företag runt omkring dig. Vill du ha lokala butiker imorgon? Handla i dem idag! Lokala företag behöver ditt stöd nu mer än någonsin. Tyvärr är det nog en realitet att det klassiska studentutspringet på landets skolor ställs in. Vi erbjuder därför i år en ny unik möjlighet att dels stödja de lokala företagandet, men samtidigt gardera dig inför framtiden utan att det kostar dig mer än nödvändigt.

I år har du därför möjlighet att köpa din studentskylt som en digital högupplöst bildfil för ett rabatterat pris. Så att du i alla fall har en studentskylt. Om landets gymnasieskolor kan köra studenten som vanligt vilket vi inte vet förrän senare i vår – Då kan du lägga till 100 kr och få din studentskylt tryckt och monterad på skiva med pinne, regnskydd, ballonger och band.

Använd produkten till höger för att beställa en tryckt version av en studentskylt som du redan beställt som digital version från oss.

Boka tid för fotografering!

BOKA TID
Pitebor! Den fysiska butiken på Storgatan 56, Piteå har semesterstängt 13/7-5/8. Webbordrar produceras och skickas dock som vanligt. Välkommen med din order!
This is default text for notification bar