FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor

Offert inlämnad till Länsstyrelsen

Offert inlämnad till Länsstyrelsen
6 december, 2010 Marcus Hortlund

Förra veckan bloggade vi om en spännande förfrågan från Länsstyrelsen i Norrbottens Län gällande inköp av bilder för deras marknadsföring under 2011. De sökte efter alla tänkbara motiv i sin bildspecifikation, t ex. renskiljning, fyrhjulingar, människor i olika norrbottniska miljöer, kända norrbottniska motiv, fiske, vatten, skogsbrand, företag på landet m.m.

En djupsökning i det interna och helt automatiska bildleveranssystemet där samtliga av Länsstyrelsen angivna sökord tillämpades, resulterade i ett sökresultat om inte mindre än 498 olika bilder. Samtliga bilder laddades sedan upp som lågupplösta skissbilder till ett online-baserat och lösenordsskyddat galleri. Skulle inte alls bli förvånad om någon eller några av dessa bilder blir sålda direkt.

När man hanterar bilder av dessa volymer är det oerhört viktigt att kunna hantera förfrågan på ett smidigt och effektivt sätt. Inte minst för att kunna hålla en prisnivå som tilltalar kunden.

Nu är det bara att vänta på napp…

Kommentarer (2)

Pingbacks

  1. […] Offert inlämnad till Länsstyrelsen […]

  2. […] ett tag sedan skrev vi om en anbudsförfrågan från Länsstyrelsen i Norrbottens Län angående bildköp för kommande års marknadsföring. Idag kom beskedet – full pott! Det […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Boka tid för fotografering!

BOKA TID