FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor

Besiktning i Lycksele

Besiktning i Lycksele
8 oktober, 2010 Marcus Hortlund

I går styrde jag ner mot Lycksele för ett reklamfotouppdrag till Svensk Bilprovning AB. Roligt!

En av deras anställda skulle fotograferas för att senare dyka upp i diverse reklammaterial för Svensk Bilprovning AB. Det blev en resa på 48 mil tur och retur och den var kantad av renar, renar och renar. Det är kul med renar! De gör lite som de själva vill.

Under resan hann jag även besöka en gammal kvarn, fota en fiskegubbe, fota några söta änder och köpa Lyckselepalt (jag vet, det är tjänstefel som inbiten Pitebo men men…).

Jag hann också med att käka en god lunch på Max Hamburgerrestauranger i Skellefteå. Grymt gott! Joakim med personal levererade som vanligt.

Eftersom Svensk Bilprovning AB har köpt loss bildrättigheterna kommer jag inte visa några bilder här. Men däremot kan jag visa vad som mer fastnade i kameran denna dag. Håll till godo!

Är du, ditt företag eller kanske någon du känner i behov av en proffsig reklamfotograf med 9 års erfarenhet, snabba leveranser och bilder i suverän kvalité? Då är det bara att du hör av dig så fixar vi det.

Marcus Hortlund, KMH Fotografi, marcus.hortlund@kmhfoto.se, telefon 0911-40 00 01, mobil 0730-381 681.

Trevlig helg!

Kommentarer (2)

Pingbacks

  1. […] Besiktning i Lycksele […]

  2. […] Piteå Kommuns offentliga upphandling om grafisk produktion. … gladaste kund var utan tvekan Marit på Svensk Bilprovning AB. Du är fantastisk Marit! … bomb var beskedet att YFO Yrkesfoto AB gått i konkurs. Goecker […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Boka tid för fotografering!

BOKA TID