FRAMKALLA BILDER | FRAKTFRITT över 1000 kr | Köpvillkor

Bara det bästa är gott nog

Bara det bästa är gott nog
3 september, 2010 Marcus Hortlund

Det är många som titulerar sig som yrkesutövande professionella fotografer. Säkerligen med lite varierande verklighet bakom orden. Dagligen konfronteras jag med dessa “professionella fotografer”, deras verksamhet, hemsidor, kunskaper osv.

För mig som professionell fotograf är det helt otänkbart att släppa kontrollen över kvalitétstänkande, god kundvård och image. Det är egentligen inte speciellt svårt. Om man som professionell fotograf investerar flera hundra tusen kronor i kameror och annan utrustning, hur kan man då tumma på kvalitén i andra delar av verksamheten?

Några exempel på vanliga symptom där bristerna visar sig är fotografens hemsida, vilket fotolabb som anlitas för printar och avsaknaden av medlemskap i etablerade förbund/organisationer.

Som kund hos KMH Fotografi garanterar vi en professionell fotograf i hela kedjan mellan dig som kund och oss som företag.

Som kund till oss vet du förstås redan det här, men om du funderar på att anlita KMH Fotograf bör du veta att:

  1. Vi har en riktigt snygg och informativ hemsida (tycker många av våra kunder).
  2. Vi anlitar ProCenter som fotolabb för printar, leasingleverantör m.m. ProCenter är fotolabbet som gång efter gång hamnar högst upp i listan i test efter test vad det gäller fotolabb. Enastående bildkvalité är ledordet.
  3. KMH Fotografi är som yrkesutövande professionell fotograf självklart medlem i Svenska Fotografers Förbund.
  4. KMH Fotografi är ackrediterat som press/media och innehar presslegitimation (leg.nr. 0000000032602361480) via UNI MEA/DNV.
  5. Vi arbetar enbart med professionella verktyg från stora välkända leverantörer som Adobe och Canon.
  6. Vi är certifierade i leverans av digitala bilder via British Institute of Professional Photography.

Välkommen som kund hos oss! Ett val du inte kommer att ångra.

Trevlig helg!

/Marcus Hortlund, Grundare & Fotograf

Kommentarer (2)

Pingbacks

  1. […] Oktober erbjud lite stiltje på uppdragsfronten varpå välbehövlig ledighet togs ut. Trots det han vi med ett spännande uppdrag i Lycksele. Uppdragsgivaren Svensk Bilprovning valde KMH Fotografi att utföra detta uppdrag trots att det var mycket närmare för vilken fotograf som helst i Umeå att utföra uppdraget. Snacka om att vi blev stolta när vi fick uppdraget. Vårt uttalade kvalitetstänkande fick rejält genomslag. […]

  2. […] Oktober erbjud lite stiltje på uppdragsfronten varpå välbehövlig ledighet togs ut. Trots det han vi med ett spännande uppdrag i Lycksele. Uppdragsgivaren Svensk Bilprovning valde KMH Fotografi att utföra detta uppdrag trots att det var mycket närmare för vilken fotograf som helst i Umeå att utföra uppdraget. Snacka om att vi blev stolta när vi fick uppdraget. Vårt uttalade kvalitetstänkande fick rejält genomslag. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Boka tid för fotografering!

BOKA TID